Nyitvatartás-változás

2018. október 16-án, kedden, szövetségünk irodájában az ügyfélfogadás szünetel. Köszönjük szíves megértésüket.

Fontos információ

Kedves Egyesületek, tagok és munkatársak!

Ezúton szeretnénk Önöket megkérni, hogy amennyiben a Szövetségnek címzett elektronikus levélre egy-két napon belül nem érkezik válasz, úgy telefonon legyenek szívesek érdeklődni.
Bizonyos levelező rendszerek esetében (főként freemail) a Szövetségbe küldött levelek nem érkeznek meg, illetve a Szövetség által küldött levél is azonnal visszaérkezik, melyben azonban fontos információk lehetnek.Hírek, aktualitások

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram jelentkezési felhívása

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíjprogram) a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása...

Tovább...

Ritmikus gimnasztika Magyar Kupa: MTK fölény a felnőttek mezőnyében

A felnőtteknél minden szeren az MTK versenyzői végeztek az élen az idei év egyik legjelentősebb hazai ritmikus gimnasztika viadalán, a Junior Felnőtt Magyar Kupán. A torna egyúttal válogatóverseny is volt.

Tovább...


II. félévi versenyek és nevezési határidők


Állásajánlat

A Monor SE Rg csapata, megnövekedett gyermek létszáma miatt edzőt keres és tánc tanárt,szabadidős versenyző csoportjához.
Érdeklődni: Ilg Éva Szakosztályvezetőnél. Tel: +3620-438-8444Közösség


Fotók

Letöltések