Férfi torna Mindenki tornája Női torna Ritmikus gimnasztika Aerobik Akrobatikus torna


Hírek, aktualitások

Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe

„Mosolyt az Arcokra, Melegséget a Szívekbe” elnevezéssel karácsonyi jótékonysági sportvetélkedő kerül lebonyolításra december 9-én szombaton, amelyen több olimpiai bajnok sportoló is részt vesz, és ott lesz a Magyar Torna Szövetség alelnöke, Dr. Borbély Attila is.
A Magyar Technikai és Tömegsportklubok Országos Szabadidősport Szövetsége, amelynek elnöke Dr. Borbély Attila...

Tovább...

Ritmikus gimnasztika: Díjátadó ünnepség és fesztivál

A 2017-es esztendő évzáró eseményét rendezik a ritmikus gimnasztikázók a hétvégén, amelynek az Angyalföldi Láng Sportcsarnok ad otthont. A szabadidős fesztivál keretén belül a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség díjátadó ünnepségére is sor kerül.

Tovább...

Torna: Öt szer, öt mester

A Swietelsky Kupáért zajló Mesterfokú Bajnokság zárónapján öt szerenkénti finálét rendezték meg, ismét minden szeren más győzött. Kovács Zsófia gerendán, Schermann Bianka talajon, Földes Márton ugrásban, Kardos Botond korláton, nyújtón pedig Vecsernyés Dávid.

Tovább...

Újabb sportdiplomáciai siker

Eredményes sportdiplomata csapattal vett részt a Magyar Torna Szövetség az Európai Torna Szövetség (UEG) spliti kongresszusán, mivel a három magyar jelöltből kettő, Dr. Körmendy-Ékes Judit és Sinkó Andrea is bekerült az UEG Bizottságaiba.

Tovább...

Torna: Minden szeren más a mester

A szerenkénti döntőkkel folytatódott a tornászok Swietelsky Kupáért zajló Mesterfokú Bajnoksága Győrben. Minden szeren más lett a bajnok, a nőknél ugrásban Schermann Bianka, felemáskorláton Kovács Zsófia, a férfiaknál talajon Vida Kornél, lólengésben Kállai Zoltán, gyűrűn pedig Kiss Balázs győzött.

Tovább...

Régebbi hírek

Szakágak

aerobik szakág

Aerobik

Szakági vezető: Dr. Csutora László
akrobatikus torna szakág

Akrobatikus torna

Szakági vezető: Vincze Gábor
férfi torna szakág

Férfi torna

Szakági vezető: Kelemen Zoltán
gumiasztal szakág

Gumiasztal

Szakági vezető: Halász Tibor
mindenki tornája szakág

Mindenki tornája

Szakági vezető: Haisz Vanda
női torna szakág

Női torna

Szakági vezető: Dr. Hamar Pál
ritmikus gimnasztika szakág

Ritmikus gimnasztika

Szakági vezető: Körmendy-Ékes Judit


fontos információ

Figyelem!
Kérünk minden egyesületet, hogy a nyilvántartó-rendszerbe minél hamarabb töltsék fel a saját, illetve az edzői és sportolói adatokat! 2017. december 15-ét követően a versenyengedély-kérő lapokat csak a rendszeren keresztül lehet kitölteni, kizárólag a nyilvántartásba felvett sportolók részére.Kutatás

Tisztelt látogatóink!
Kajos Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem Sportgazdasági Kutatóközpontjának kutatója és a Pécsi Tudományegyetem Gazdálkodástudományi Doktori Iskolájának doktorjelöltje kéri segítségüket egy kutatással kapcsolatban.

További információkKözösség

Fotók

Videók

Letöltések